Al doilea mare operator de turism și-a anunțat intenția de a pune la dispoziția maramureșenilor, sătmărenilor, sălăjenilor și chiar a moldovenilor o nouă cursă charter cu destinația Baia Mare – Antalya și retur. Aceasta va pleca de pe Aeroportul Internațional Maramureș începând cu data de 11 iunie 2019, zborurile urmând să aibă loc în fiecare zi de marți, până în 17 septembrie 2019, cu retur din Antalya în 24 septembrie.

În pachetul oferit de agenție va fi inclus transportul gratuit din Baia Mare, Satu Mare și Sălaj către Aeroportul Internațional Maramureș în ziua zborului, dar și transportul spre aceleași locații, la întoarcere. Mai mult, Mircea Spătar, directorul Agenției Paralela 45 a explicat că tarifele, care vor porni de la 399 de euro, urmând să crească în funcție de perioada aleasă pentru vacanță, vor include și transportul de la aeroportul din Antalya către hotelul ales pentru petrecerea sejurului și returul la aeroport în ziua plecării, precum și ghid în limba română pe teritoriul Turciei. La conferința de presă organizată luni în Salonul oficial din incinta Aeroportului Internațional Maramureș, directorul Aeroportului Internațional Maramureș, Dorin Buda, a subliniat faptul că, în urma investiției realizate de Consiliul Județean Maramureș, orice categorie de aeronave poate ateriza și decola de pe Aeroportul din Baia Mare, fără nici un fel de restricție. Mai mult, față de Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj, pista aeroportului din Maramureș este mai lungă cu 100 de metri.

Directorul Agenției de turism a arătat că a găsit disponibilitate și deschidere pentru introducerea acestui zbor din Baia Mare, iar motivul pentru care a fost ales Aeroportul Maramureș a fost aria largă de acoperire care include atât zona noastră, cât și județele Satu Mare, Sălaj și chiar zona Moldovei.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a arătat că Paralela 45 este a doua agenție de turism care va pune la dispoziția doritorilor zboruri charter către Antalya, din Baia Mare, după ce compania Christian Tour a anunțat deja că va avea curse din 17 iunie 2019 până în 16 septembrie 2019, cu plecare în fiecare zi de luni de pe Aeroportul Internațional Maramureș.

 

 

 

Articolul precedentCum mai stăm cu turismul în Maramureș
Articolul următorÎn ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat 4 incendii