Pompierii sigheteni au intervenit astăzi cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD dar și o autospecială de salvare la înălțime la un incediu izbucnit la un bloc din Sighet în urma căruia au rezultat mai multe victime. Din fericire a fost doar o simulare a intervenției pompierilor în cazul unei astfel de situații de urgență.

La acest exercițiu au aprticipat și Poliția Națională, Poliția Locală și Jandarmeria dar și un echipaj de la Stația de ambulanță Sighet.

”Datorită unor lucrări la acoperișul de hidroizolație a blocului a izbucnit un incendiu. Am avut 6 muncitori în imposibilitatea de a se autoevacua, o victimă intoxicată cu fum, inconștientă, cu arsuri minore. Am acționat pentru stingerea incendiului, pentru evacuarea victimelor. Toate acestea au fost în cadrul exercițiului executat și organizat de Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației. La intervenție au fost 3 autospeciale cu apă și spumă, autoscara, un echipaj SMURD”, a declarat Adrian Vlașin, comandantul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației.

Comandantul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației spune că acest exercițiu a fost unul reușit iar astfel de acțiuni îi ajută pe pompieri să își îmbunătățească timpii de răspuns.

 

Articolul precedentPeste 4500 pachete cu ţigări de contrabandă ridicate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice
Articolul următorNouă reprezentanți ai CS Minaur la loturile naționale