După jocurile din această săptămână din Liga Florilor și din Liga Zimbrilor, întrecerile naționale vor lua o scurta pauză pentru acțiunile loturilor reprezentative. Nu mai puțin de nouă reprezentanți va avea CS Minaur Baia Mare la loturi, opt jucători și tehnicianul Costică Buceschi.

Federația Română de Handbal organizează un cantonament de pregătire în perioada 21-27 octombrie, acțiune la care au fost convocați și doi sportivi de la CS Minaur, respectiv interul stânga Tudor Botea și centrul Călin Căbuț. Acțiunea va avea loc la Cluj-Napoca.

De asemenea, Federația de Handbal din Republica Cehă l-a convocat pe jucătorul Tomas Cip la un stagiu de pregătire centralizată, în același interval de timp, 21-27 octombrie.

FR de Handbal organizează un stagiu de pregătire centralizată, la Cluj Napoca, pentru lotul de senioare, în perioada 20-23 octombrie 2019, stagiu la care au fost convocate și două jucătoare de la echipa feminină a CS Minaur Baia Mare: extrema dreapta Sonia Seraficeanu și interul dreapta Anca Polocoșer. De asemenea, la lotul național va merge și antrenorul principal al echipei CS Minaur, Costică Buceschi, el fiind secundul lui Tomas Ryde.

Lotul național feminin de tineret al României se va reuni la sfârșitul acestei luni (21-25 octombrie) la Cluj-Napoca, pentru o perioadă de pregătire comună. Selecționerul Dragoș Dobrescu a convocat pentru această acțiune și două sportive de la CS Minaur, centrul Andreea Popa și extrema stângă Eva Kerekes.

FR de Handbal organizează un stagiu de pregătire și jocuri în perioada 21-27 octombrie, la Cluj Napoca, pentru lotul național de tineret. De la CS Minaur a fost convocat pentru această acțiune centrul Mihai Dobra.

Articolul precedentIncendiu izbucnit la un bloc din Sighet în urma căruia au rezultat mai multe victime. Exercitiu cu forțe și mijlaoce în teren desfășurat de pompierii sigheteni
Articolul următorArticole vestimentare şi încălţăminte ridicate de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş