Înfrângere dură pentru CSM Sighetu Marmației în meciul cu CSM Galați. Gălățeni au trecut ieri de CSM Sighet, în primul meci din primul tur al Cupei României la baschet masculin, scorul final fiind 94-50.

Ieri a avut loc primul meci din primul tur al Cuperi României. În sala de sport a Campusului Forestier din Sighet, în fața unui public numerus echipa sigheteană a fost dominată în toate cele patru sferturi de mult mai experimentata echipă gălățeană. Din partea gazdelor putem remarca apetitul de joc doar a lui Cipirian Albu și a lui Henrique Simionca, noile achiziții făcute de Clubul Sportiv neridicându-se deocamdată la nivelul așteptărilor iubitorilor de baschet.

Simbolic partida a fost deschisă de prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan.

Cele două echipe se mai întâlnesc de două ori în această săptămână, ambele meciuri având loc în Sighetu Marmației. În 9 octombrie se va juca returul acestei duble manse, în timp ce pe 11 octombrie va alea loc duelul dintre CSM Sighetu Marmației și CSM Galați în LNBM – grupa valorică B.

 

 

Articolul precedentBărbat din Arad, care se sutrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea, găsit şi încarcerat de poliţişii din Sighetu Marmaţiei
Articolul următorCampanie de informare a angajatorilor care au salariaţi cetăţeni străini non UE