Etapa cu numărul 21 a Ligii Florilor a readus echipa CS Minaur în fața propriilor suporteri pentru o confruntare cu formația SCM Gloria Bistrița Năsăud. A fost un meci greu pentru băimărence,care au fost învinse pe teren propriu.

La finalul partidei antrenorul Costică Buceschi a precizat că handbalistele au jucat prost iar susținerea din partea publicului a lipsit.

”Un meci pe care l-am început cu un handicap de 5 goluri la pauză pentru că în prima repriză nu am jucat nimic. Am jucat cu frică, cu teama de a nu greși, am jucat acasă, publicul a pus presiune pe noi în loc să pună presiune pe echipa oaspete. Avem câțiva suporteri care în repriza a doua de vreo 5 etape încontinuu ne apostrofează și strigă la noi. Îi întreb și eu pentru ce vin la meci, să ne injure?să se bucure tot timpul de greșelile jucătoarelor? Sau vin să ne încurajeze? Am jucat prost în prima repriză, am încercat să revenim în a doua, am fost aproape, am reușit să egalăm, dar ăsta este lotul, astea sunt jucătoarele. În momentele cristice și de tensiune încă nu reușim să finalizăm și să dăm cu mintea în poartă”, a spus Costică Buceschi, antrenor principal.

În etapa următoare, formația băimăreană va întâlni în deplasare SCM Gloria Buzău, duminică, 14 aprilie, de la ora 17:30, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău.

Articolul precedentUn tânăr în vârstă de 17 ani din sistemul de protecție specială și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un bloc de 10 etaje
Articolul următorPropunerea de a dezvolta  îngrijirile paliative în Sighetu Marmației a ajuns în Consiliul Local