Ieri în comuna Coroieni a avut loc o intervenţie amplă a poliţiştilor maramureşeni care a avut ca obiective prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silvic, a celor de natură judiciară, verificarea respectării regimului domicilierii şi reședintei în scopul asigurării unui climat de legalitate, de ordine și siguranță publică.

În această acţiune au fost angrenaţi poliţişti de la Secţia 7 Poliţia Rurală Suciu de Sus, Poliţia oraşului Târgu Lăpuş, Serviciul pentru Acțiuni Speciale precum şi două cupluri chinotehnice din cadrul Grupei canine Maramureş. Acţiunea a fost derulată în colaborare cu specialişti ai Direcției Silvice Maramureș.

IPJ Maramureș:

”Verificările efectuate de poliţişti au dus la constatarea a şapte contravenţii silvice, trei contravenţii rutiere, două de nerespectare a legislaţiei privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi alte două contravenţii prevăzute de Legea nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor privind convieţuirea socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 11.000 de lei.”

Totodată, cantitatea de 11,4 mc material lemnos a fost ridicată în vederea stabilirii provenienţei.

Articolul precedentO nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari
Articolul următor134 de autovehicule controlate de polițiști în Sighetu Marmației