Foto arhiva

Ieri, între orele 09.00 şi 13.00, poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acţiune de supraveghere şi control a traficului rutier, în vederea sancţionării participanţilor la trafic care nu respectă normele rutiere.

IPJ Maramureș:

”Au fost controlate 134 de autovehicule dar vizaţi au fost şi pietonii care traversează neregulamentar, mai ales că traversarea neregulamentară este a doua cauză de producere a accidentelor rutiere grave.  16 dintre aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, în timp ce conducătorilor auto li s-au aplicat 48 de sancţiuni. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte suma de 16.000 de lei. Totodată poliţiştii au reţinut şase certificate de înmatriculare şi trei permise de conducere iar în cinci cazuri au retras plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculelor întrucât acestea nu corespundeau standardelor normative în vigoare.”

Acţiuni în trafic ale poliţiştilor au fost şi la Seini. Aici poliţiştii au constatat 20 de abateri contravenţionale dar şi o infracţiune rutieră de conducere fără permis. Un bărbat de 39 de ani din municipiul Carei s-a ales astfel cu dosar penal.

Articolul precedentIntervenţie amplă a poliţiştilor în zona Ponorâta, Coroieni pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silvic
Articolul următorApel către vânători! Ce anume trebuie să respecte?