„PSD vrea să rămână în istorie ca partidul gogoșilor, minciunilor și scandalurilor pentru putere și bani. Niciun proiect important de infrastructură nu a fost început, promisiunile din campanie legate de autostrăzi și spitale regionale au fost de mult uitate, iar funcționarii de la Bruxelles încă mai așteaptă proiecte care să fie finanțate din bani europeni”, declară preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

Liberalul mai subliniază că, „din păcate, liderii PSD sunt prea ocupați cu răfuielile interne ca să mai aibă vreme și pentru problemele românilor sau pentru promisiunile făcute în urmă cu doi ani. Guvernul se pregătește acum de remaniere, dar această schimbare de miniștri nu vizează o îmbunătățire a activității executivului, este doar o nouă etapă în lupta pentru putere din interiorul PSD. Orice urmă de dizidență la politica cu iz totalitarist a lui Liviu Dragnea este anulată din fașă, prin execuții politice sumare, fără apel, realizate cu ajutorul uneltelor lui Dragnea din partid”.
În pragul preluării președinției Consiliului UE, România arată ca o țară confiscată de un grup de interese care vizează conservarea puterii absolute.
Interesele românilor nu reprezintă o prioritate pentru PSD, iar românii vor sancționa cu certitudine această atitudine care îndepărtează țara de valorile democrațiilor europene, mai consideră preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan.
Articolul precedent9 subofiţeri, absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, și-au început activitatea la Jandarmeria Maramureş
Articolul următorConsiliul Județean Maramureș va premia elevii olimpici și în 2018