”Modul brutal  în care jandarmeria a intervenit împotriva protestatarilor din Piața Victoriei reclamă urgent explicații publice și demisia ministrului Carmen Dan care a autorizat aceste măsuri agresive. Folosirea masivă a gazelor lacrimogene împotriva celor care protestau pașnic , folosirea tunurilor de apă și a jandarmilor călare sau însoțiți de câini arată că actuala guvernare este dispusă să folosească toate mijloacele,inclusiv violența, pentru a-și apăra puterea.

Jandarmeria avea toate mijloacele pentru a-i identifica și pentru a-i scoate din mulțime pe cei care incitau la violențe. Nu au făcut-o și trebuie să răspundă pentru asta.
Într-un stat democratic, forțele de ordine apară cetățenii și protejează drepturile acestora. La noi, jandarmii apară un partid mafiot care este dispus să facă totul pentru rămâne la guvernare. Inlcusiv să-i atace pe copiii și bătrânii care protestează pașnic. PSD trebuie să răspundă pentru aceste abuzuri și pentru folosirea forței împotriva românilor.”
Articolul precedentPuntea de la Gradina Morii a fost redeschisă circulației
Articolul următorMoment de reculegere în memoria maestrului Dumitru Fărcaș, în debutul ședinței extraordinare de Consiliu Județean