Pentru a marca ziua îndrăgostiților, vineri în Sighetu Marmației va avea loc un spectacol special de muzică ușoară și populară. Artiștii care vor susține spectacolul sunt elevi ai Școlii de Artă din Cluj Napoca.

Tinerii artiști din Cluj Napoca au pregătit o tabără de muzică în cadrul căreia vor prezenta spectacole în mai multe orașe din țară. Primul spectacol va fi susținut în Sighetu Marmației.

”Având o colaborare foarte bună și îndelungată cu frații noștri mai mari din Cluj Napoca, Școala de Artă din Cluj Napoca, ei au organizat o tabără de muzică cu cei mai buni elevi de muzică ușoară și muzică populară. Eu s-au gândit ca în această tabără să creeze un spectacol ”Iubiri și iubiri” de Valentine s day și de Dragobete și acest spectacol să fie dat în premieră în Sighetu Marmației. Spectacolul va fi în sala de spectacole a Centrului Cultural și invit sighetenii să vadă un spectacol de excepție”, a precizat Ioan Tivadar, directorul Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu”.

Spectacolul va începe la ora 17:00 iar intrarea este gratuită.

Articolul precedentUn senior din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș aniversează 100 de ani
Articolul următorDefecțiunea tehnică de la Stația de Transfer Moisei, obiectiv din cadrul proiectului SMID, va fi remediată prin executarea asigurării de garanție a constructorului