Starea de nesiguranță în instituțiile de învățământ a scăzut, la fel și infracționalitatea în zona școlară, afirmă oficialii Inspectoratului de Jandarmi al Județului Maramureș. Aceștia și-au stabilit obiectivele pentru anul şcolar 2018 – 2019, care debutează în mai puțin de o lună. Prioritară rămâne pentru jandarmi creşterea gradului de siguranţă în mediul şcolar.  

În anul școlar 2017-2018, Jandarmeria a participat la activități de menținere a ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ, în baza protocolului încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean și cu Inspectoratul de Poliție. Inspectoratului de Jandarmi al județului Maramureș i-au revenit în competență exclusivă două instituții de învățământ din Baia Mare și una din Sighetu Marmației.
Creşterea gradului de siguranţă în mediul şcolar rămâne o prioritate pentru Jandarmeria Maramureș și pentru anul şcolar 2018 – 2019.
Jandarmii maramureșeni au mai participat la campanii preventiv-educative pe timpul anului școlar, dar și a vacanțelor. În plină desfășurare este campania ”Vacanță în siguranță, prioritatea jandarmilor maramureșeni”.
Articolul precedentMatematica le-a dat bătăi de cap elevilor și la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat
Articolul următorPrimul ghiozdan va fi oferit şi la Borşa