La finalul turului de campionat în liga a IV-a de fotbal, Avântul Bârsana conduce detașat în clasament, la o diferență de 6 puncte față de următoarea clasată, Zorile Moisei.

 

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat ultima etapă din turul campionatului ligii a IV-a de fotbal iar în urma victoriei cu 5-1 obținute în meciul cu Recolta Săliștea de Sus, echipa Avântul Bârsana și-a consolidat poziția de lider având  8 victorii din tot atâtea meciuri.

 

”Duminică a avut loc ultima etapă din turul campionatului 2018-2019. Echipa Avântul Bârsana este situată pe locul I cu maximum de puncte, din 8 jocuri a obținut tot atâtea victorii. Va urma o pauză binemeritată după care așteptăm cu nerăbdare returul campionatului de anul viitor”, a precizat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

 

În ceea ce privește planurile de viitor, primarul Teodor Ștefanca a mărturisit că își dorește ca Avântul Bârsana să obțină rezultate din ce în ce mai bune.

 

”Îmi doresc să ajungem cât mai sus, avem și Cupa României în desfășurare. Am trecut de prima etapă în cadrul seriei Nord, ne dorim să terminăm pe locul 1 campionatul și să jucăm finala Cupei României bineînțeles pe județul Maramureș și, de ce nu, să mergem mai departe”, a adăugat Teodor Ștefanca.

 

Deoarece pe terenul de fotbal din localitatea Bârsana se desfășoară în această perioadă lucrări, echipa de fotbal va disputa  meciurile de acasă din returul campionatului pe stadionul Solovan din Sighetu Marmației.
Articolul precedentMeditații gratuite la matematică pentru elevii din Sighetu Marmației
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”