Consiliul de administraţie al Spitalului de Recuperare Borşa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager de spital. Concursul va avea loc la sediul unității medicale  în perioada 8 – 28 martie, desfăşurându-se în două etape.

Etapa de verficare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs va avea loc în 11 martie – etapă eliminatorie, iar cea de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management va avea loc la data de 22 martie, ora 11,00.

Data limită până la care se pot depune dosarele de concurs este 8 martie, ora 14.00, iar verificarea dosarelor candidaților va avea loc în 11 martie și tot atunci vor fi afișate și rezultatele selecției de dosare.

La concurs pot participa candidați care cunosc limba română, scris şi vorbit; sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic;  sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; au cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu au fost condamnați pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; sunt apți din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) și care nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Dosarele de concurs se depun la sediul Spitalului de Recuperare Borşa, str.Floare de Colţ nr.1, la Biroul R.U.N.O.S., până la data de 8 martie, ora 14.00. Ce documente trebuie să conțină dosarul de concurs dar și alte informații despre organizarea concursului puteți să aflați de pe site-ul posturi.gov.ro.

Articolul precedentDouă adolescente din Sighetu Marmației s-au bătut în plină stradă
Articolul următor43 de dosare de migraţie ilegală în 2018