FOTO ARHIVA

Fără permis de conducere și băut la volan. E vorba de un adolescent de 17 ani care a intrat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului în Rogoz.

Cercetările efectuate au stabilit că un tânăr de 17 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a urcat la volanul unui autoturism, pe care l-a condus pe raza localităţii Rogoz. Datorită vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu autoturismul în şanţul din partea dreaptă a drumului.

În autoturism se afla și un pasager de 21 de ani care în urma accidentului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Potrivit cercetărilor polițiștilor, evenimentul rutier s-a produs din cauza vitezei excesive. Tânărul care a condus autoturismul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentPromenada inimilor ajunge şi la Sighetu Marmaţiei
Articolul următorLiderul liberalilor maramureşeni, Ionel Bogdan acuză PSD de tendinţe totalitare