„Let`s Do It, Romania!” ziua de curăţenie generală s-a desfășurat pe 15 septembrie 2018. Maramureşul s-a clasat pe locul I la nivel național cu zeci de mii de participanți.

Sâmbătă 15 septembrie 2018 la invitaţia adresată de Pop Silvia, președinte Gărzii Ecologice Baia Mare-coordonatorul evenimentului judeţean, zeci de mii de maramureşeni au răspuns prezent apelului de ecologizare lansat în cadrul acţiunii naţionale „Let`s Do It, Romania!”

Alături de reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale, la acţiune s-au înscris elevi şi copii, însoţiţi de cadre didactice, părinţi şi bunici. (90% dintre voluntari au fost elevi și cadre didactice).

“Mulțumesc celor care au fost alături de noi într-o zi cu o semnificație aparte. Suntem de 8 ani alături de cel mai mare eveniment civic, Let`s Do It! Ieri, 15 septembrie 2018, zeci de mii de maramureșeni au răspuns prezent invitației pe care am lansat-o privind participarea la acțiunea de ecologizare. S-au implicat autorități județene, locale, ONG-uri, instituții, servicii, unități școlare și voluntari. Suntem pe primul loc, vorbim de un număr impresionant de participanți. Felicit cadrele didactice care alături de elevii şi copiii dumnealor  au continuat educaţia ecologică în afara sălilor de curs. S-au adunat mii de saci cu gunoaie , este o situaţie care ar trebui să atragă atenţia asupra modului în care ne arătăm dragostea faţă de natură și păstrarea unui mediu curat”, a declarat Silvia Pop, organizatorul acţiunii judeţene.

Articolul precedentA fost lansat ro-alert.ro – portalul de informare dedicat Sistemului RO-ALERT
Articolul următorDirectorii celui mai bun liceu din Maramureș, suspendați din funcție