Etapa a doua de înscriere în clasa pregătitoare s-a încheiat. Au rămas încă disponibile 829 de locuri în școlile din Maramureș, cele mai multe la clasele tradiţionale.

În județ au fost aprobate pentru anul școlar viitor 201 clase, pentru un efectiv de 4004 elevi. În prima etapă de înscriere au fost admiși în unitățile de învățământ 3056 de copii, în timp ce în etapă a II-a, doar 119.

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Școlar Județean Maramureş locurile disponibile sunt în Şcoala Dr. Victor Babeș, Şcoala Nicolae Iorga (la învățământul în limbă maghiară), la școlile nr. 1, nr. 10, nr 5, George Coșbuc și Ioan Mihaly de Apşa precum și la Liceul pedagogic din Sighetu Marmației.

La învățământul în limbă maghiară mai sunt câteva locuri şi la Liceul Nemeth Lászlo Baia Mare și la Liceul Leowey Klara Sighetu Marmației. Cu mici excepții sunt locuri neocupate la aproape toate școlile și liceele din teritoriu.

Lista completă a unităților de învățământ unde mai pot fi înscriși copiii în clasă pregătitoare poate fi consultată pe site-ul ISJ Maramureș.

Articolul precedentPestă porcină africană confirmată la un porc mistreț găsit mort pe un fond de vânătoare din zona Bistra
Articolul următorPuncte de vânzare a mieilor în Maramureş