Luna decembrie aduce manager nou la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Ludovica Rusu a câștigat concursul desfășurat recent pentru postul de manager al acestei unități medicale.

În 10 decembrie s-a afișat rezultatul final al concursului pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Pentru acest post au candidat două persoane, Ludovica Rusu și Daniela Bozga. Ludovica Rusu a fost admisă cu nota 9,67 în vreme ce Daniela Bozga a fost respinsă, cu 5,87. Postul de manager al acestui spital a fost ocupat inițial de Viorica Cherecheș, medic de boli infecțioase. La alegerile parlamentare din 2016, mama edilului băimărean, Cătălin Cherecheș, a câștigat un loc de deputat, iar manager interinar la Spitalul de Boli Infecțioase până la organizarea acestui concurs a fost Sorina Bîrle, medicul șef al Centrului de Sănătate Mintală. Postul a fost scos la concurs în perioada 20 noiembrie – 10 decembrie. Acesta a fost câștigat de Ludovica Rusu. În ședința de mâine a Consiliului Județean, aleșii vor avea pe masă și proiectul de hotărâre privind numirea noului manager la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.

 

 

Articolul precedentCursuri suspendate mâine la unități de învățământ din localitățile Dumbrăvița, Boiu Mare, Șișești, Coltău și Remetea Chioarului
Articolul următorPaula Seling și Ducu Bertzi colindă Maramureșul