În ultimele 24 de ore, polițiștii care au acționat pe drumurile publice de pe raza județului au depistat mai multe persoane care au comis infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Un băimărean de 50 de ani a fost oprit pentru verificări pe strada Ignișului din municipiu. Pe lângă faptul că avea o concentrație de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un tânăr de 18 ani, din Baia Mare, care a condus un autovehicul și a provocat accident rutier cu pagube materiale, avea o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-a recoltat probă biologică de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice în sânge.

La Borșa, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. Verificările au relevat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi emana halenă alcoolică. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Azi-noapte, la ora 01.50, polițiștii din Vișeu de Sus au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada 22 Decembrie din oraș. Verificările efectuate au relevat că șoferul, un bărbat de 43 ani, avea o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localităţii Sat Şugatag, au identificat un tânăr de 31 ani, din Sat Şugatag, care conducea un autoturism neînmatriculat şi fără a avea montate plăcuţele de înmatriculare.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentPrezența la vot ORA 18 – Prezență foarte slabă – Ne apropiem de un record negativ în ultimii 30 de ani
Articolul următorPrezența la vot LIVE ORA 20 – Cea mai slabă prezență din ultimii 30 de ani – Record negativ