Trei bărbați care au comis infracțiuni rutiere au fost depistați ieri de polițiștii maramureșeni. Unul dintre ei a reușit să adune chiar trei infracțiuni.

Un băimărean de 58 de ani aflat la volanul unui autoturism a efectuat manevra de mers înapoi pe strada Vasile Alecsandri din municipiu şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o femeie. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul care nu s-a asigurat avea o concentraţie de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. I s-a făcut dosar penal.

Un tânăr de 32 de ani, din Coltău, a fost descoperit de polițiști cu infracțiuni la pachet. Acesta a fost oprit pentru verificări  în timp ce conducea pe strada Republicii din Şomcuta Mare. Poliţiştii au stabilit că bărbatul, deţinător al unui permis de conducere provizoriu emis de Marea Britanie, nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat iar valabilitatea plăcuţelor de înmatriculare era expirată. Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Şi la Seini poliţiştii au depistat un conducător auto care se deplasa cu un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată. Tânărul de 19 ani este acum cercetat pentru comiterea infracţiunii de  punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Articolul precedentSighetenii care aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționați
Articolul următorTurneul Speranțelor: Victorie pentru selecționata Maramureșului în meciul cu Sălajul