Patru cazuri de violență domestică au fost reclamate ieri la poliție, pe raza județului Maramureș. În două dintre acestea intervenția poliției s-a soldat cu transportul agresorilor la Secția de Psihiatrie, pentru efectuarea consultațiilor de specialitate și cu emiterea a două ordine de protecție provizorii.

”Trei dintre cazuri s-au produs pe fondul consumului de alcool și al stării avansate de ebrietate în care au ajuns agresorii, în al patrulea caz fiind vorba de o ceartă ce a degenerat în agresiune fizică. În toate cazurile e vorba de soți care și-au agresat soția sau soția și copiii. La Bogdan Vodă și Suciu de Sus a fost nevoie de internarea agresorilor pentru evaluare psihiatrică, iar la Poienile de sub Munte, în urma completării formularului de evaluare a riscului pentru clarificarea riscului asupra victimelor, s-a concluzionat faptul că există risc iminent și s-a emis ordin de protecție provizoriu”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Pe numele tuturor bărbaților polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentEveniment caritabil în Sighetu Marmației- ”Alături de Dalia”
Articolul următorNumărul copiilor născuți în Maramureș, în scădere