Ministerul Educației a afișat rezultatele examenului de Titularizare. În județul Maramureș la concursul de titularizare în învățământul preuniversitar s-au prezentat 643 de candidați. Promovabilitatea înainte de contestații este de 77,59%, mai mică decât în anul 2018.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, respectiv pentru titularizare, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

”La concursul de titularizare în învățământul preuniversitar s-au prezentat 643 de candidați. Au absentat 122 și 151 de candidați s-au retras din motive personale. Nu au fost eliminați în centrul de examen în schimb a fost anulată la disciplina biologie în centrul de evaluare. În ceea ce privește notareea candidaților 110 au obținut note mai mici de 5, 148 de candidați au obținut note între 5 și 7, 233 de candidați au obținut note mai mari sau egale cu 7. Procentul de promovabilitate în acest an la examenul de titularizare este de 77,59%”, a declarat Antoneta Bolchiș, purtător de cuvânt ISJ Maramureș.

În anul 2018 promovabilitatea la examenul de titularizare în Maramureș a fost de 79, 62%. Rezultatele finale, după contestații, se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul titularizare.edu.ro,  în data de 30 iulie. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 31 iulie.

Articolul precedentPERFORMANȚĂ: Trei sighetence au urcat pe podium la Campionatul național de șah pe echipe de la Iași
Articolul următorUn băimărean a murit după ce a fost bătut pe stradă