Un tânăr din localitatea maramureșeană Rona de Sus a fost arestat preventiv, sâmbătă, de Tribunalul Maramureș, pentru trafic de droguri de risc și mare risc. În urma unor percheziții, efectuate în trei locații de către procurorii DIICOT Maramureș, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, dar și peste 100 de comprimate de ecstasy.

 

 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus, vineri, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui tânăr de 22 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, după ce au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Rona de Sus. 

„În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a înființat o cultură de cannabis și a desfășurat activități de trafic de droguri de risc și mare risc, pe raza județului Maramureș.
În cursul aceleiași zile, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș și polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș – Sectorul Poliției de Frontieră Sighet au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 26 plante de cannabis, 72 gr cannabis, 120 comprimate M.D.M.A., semințe cannabis, mai multe pachete cu țigări de contrabandă, suma de 20.000 lei, 3 stații de emisie recepție, precum și alte materiale probatorii”, se arată într-un comunicat al DIICOT.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentBilanț coronavirus 17 octombrie: 3.952 de noi cazuri și 63 de decese
Articolul următorCoronavirus 18 octombrie: 3.920 de cazuri noi. INCIDENŢA infectărilor, pe judeţe