Peste 300 de copii le-au urat poliţiştilor din Maramureş LA MULȚI ANI! prin desenele pe care le-au realizat.

„Dragi doamne şi domni poliţişti, vă urez multă sănătate, multe clipe frumoase şi ce e mai de preţ pe lume! Vă rugăm s-aveţi grijă de noi, generaţia tânără! Cu drag, Roberta ” – a scris Roberta Pop, clasa a III-a, Şcoala Gimnazială Sălsig.

Vă doresc o zi a Poliţiei Române fericită! Pentru voi, protectorii ţării noastre şi să ne apăraţi ţara de oameni răi, ca să nu mai avem atâtea necazuri!” le-a transmis celor de la IPJ Maramureş şi Nicoleta Coza , clasa a IV-a, Şcoala Gimnazială Sălsig.

Pentru a le răspunde pe măsură acestor elevi, astăzi, 25 martie, în Salonul de Arte al Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia Mare, a avut loc premierea câștigătorilor Concursului de desene şi felicitări cu tema “La mulţi ani, Poliţia Română!”. 18 copii au primit diplome și premii, oferite cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Maramureș şi a sponsorilor.

De precizat ca peste 300 de elevi din clasele de învăţământ primar au trimis desene şi felicitări poliţiştilor maramureşeni, la cea de-a II-a ediţie a concursului cu tema “La mulţi ani, Poliţia Română!”, iniţiat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş. Astfel, poliţiştii maramureşeni au primit gânduri bune de la 10 unităţi de învăţământ din municipiul Baia Mare, de la Tăuţii Măgherăuş, dar și din mediul rural de la Școlile Gimnaziale din Asuaju de Sus, Mireșu Mare, Sălsig, Cicârlău, Nistru, Oncești şi Tăuţii de Sus.

 

Articolul precedentÎnfrățire între comuna Săcălășeni, Maramureș și localitatea Gradoli, Italia
Articolul următorBărbatul care și-a ucis fosta concubină în Sighet a fost arestat preventiv