Sâmbătă, de la ora 11.00, sala “Dinamo” din capitală va fi gazda partidei dintre Dinamo și CS Minaur Baia Mare, joc din cadrul etapei a 9-a din Liga Zimbrilor.

Dinamo este cea mai bună echipă din România în acest moment, iar acest lucru este dovedit de rezultatele obținute. Dinamo este lider în Liga Zimbrilor, ocupă și primul loc în grupele Ligii Campionilor, fiind deja sigură de participarea în play-off, pentru al doilea an consecutiv. La meciul cu Kadetten, disputat miercuri, Dinamo nu s-a putut baza pe Bannour și Savenco, doi jucători care e posibil să lipsească și în meciul cu Minaur.

 “La meciul de sâmbătă, noi suntem outsider-ul, Dinamo este favorita. Dinamo este o echipă foarte bună. Este foarte important pentru mine să ne confruntăm mereu cu echipe foarte bune, pentru că vedem unde suntem. Noi ne ducem la București să câștigăm, chiar dacă, repet, nu noi suntem favoriții. E posibil că ei să fie puțin mai obosiți, dar și noi am acumulat ceva oboseală, pentru că am avut un meci și un drum lung la Reșița, acum avem din nou un drum lung până la București. Dinamo are însă foarte mulți jucători de mare valoare. Îmi plac foarte mult aceste meciuri, de cel mai înalt nivel și sper să facem o figură frumoasă” a declarat Stephane Plantin, antrenorul echipei Minaur.

 

Articolul precedentProgram extins la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor din Sighetu Marmației
Articolul următor37 de persoane au murit de la începutul anului în accidente rutiere produse pe drumurile din Maramureș