Aflată în aceste zile în Maramureș, ministrul Sănătății, Sorin Pintea, a făcut o vizită și la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Sorina Pintea a vizitat mai multe secții ale spitalului și a discutat cu conducerea unității medicale.

Primarul muncipiului Sighetu Marmației a anunțat vizita ministrului Sănătății la spitalul din Sighet printr-o postare pe facebook. Potrivit acestuia Sorina Pintea a vrut să vadă cum  decurg lucrările de amenajare a încăperilor unde se va amplasa RMN-ul și celelalte aparate medicale finanțate de Ministerul Sănătății.

”Am reușit să o convingem pe doamna ministru sa ne finanțeze în acest trimestru reabilitarea secției de radiologie, unde se vor amplasa ultimele achiziții, un mamograf, un ecograf de ultimă generație și desigur mult așteptatul aparat cu rezonanță magnetică. A fost apreciată prestația conducerii spitalului și a eforturilor acestora pentru eficientizarea serviciilor medicale.
Mulțumim încă o dată pe acestă cale doamnei ministru pentru modul remarcabil în care a susținut investițiile din spitalul nostru, precum și implicarea in ridicarea calității actului medical”, a precizat primarul municipiului Sighetu Marmației Horia Scubli.

Articolul precedentÎN SPRIJINUL CETĂȚENILOR: Un nou serviciu social în cadrul unei primării din Maramureș
Articolul următorPrimul amical pentru echipa feminină de handbal a CS Minaur