Din această săptămână sighetenii își pot plăti impozitele și taxele locale pentru anul 2019. Aceștia pot să își plătească datoriile către stat în numerar sau cu cardul la ghișeul Direcției de Venituri online, pe pagina de internet a primăriei, sau prin sistemului național electronic de plată ghiseul.ro.

Cu toate că plata impozitului se poate face și online, majoritatea sighetenilor aleg să își plătească dările către stat la casierie.

”Modalitățile de plată sunt în numerar la caserie, tot la caserie se poate plăti pe baza cardului dar și online, pe pagina de internet a Primăriei Sighetu Marmației www.primaria-sighet.ro. Și pe ghișeul.ro se poate face plata online”, a spus Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Direcției Venituri din cadrul Primăriei Sighet.

Cetățenii care își plătesc integral impozitul pentru anul în curs până la 31 martie pot beneficia de o bonificație de 10%.

”Termenele de plată au rămas aceleași, 31 martie, respectiv 30 septembrie, iar data scadenta pentru a beneficia de bonificația pentru plata integrală a impozitului pentru 2019 este 31 martie și este în cuantum de 10%”, a explicat Tamara Vasiliu Calogherato, directorul Direcției Venituri din cadrul Primăriei Sighet.

Și anul acesta un număr mare de persoane au vrut să scape de datoriile către stat la început de an.

Articolul precedentPericol de avalanșă în zona Creasta Cocoșului
Articolul următorUn băimărean a fost arestat preventiv după ce și-a bătut unchiul