Sute de copii au avut parte de o seară specială în Ajun de Moș Nicolae. Cu ajutorul administrațiilor locale, Moșul i-a vizitat aseară pe copiii din Giulești, Oncești, Bârsana și Vadu Izei. Pornirea iluminatului ornamental, concerte de colinde și cadouri pentru cei mici au fost câteva dintre surprizele pregătite cu această ocazie.

Bradul împodobit nu a lipsit din nicio comună iar moșul cu sacul plin de dulciuri și-a făcut apariția întocmai ca în povești. În Vadu Izei copii i-au colindat Moșului iar acesta i-a răsplătit cu cadouri.

 

În comuna Giulești copiii l-au așteptat nerăbdători pe Moș Nicolae lângă bradul de Crăciun. Și aici Moșul a venit cu tolba plină de daruri.

La lăsarea serii Moșul și-a făcut apariția și în comuna Oncești. Cu ajutorul reprezentanților administrației locale Moș Nicolae i-a identificat pe copiii cuminți și le-a dat cadouri.

Moș Nicolae i-a vizitat aseară și pe copiii din Bârsana. În centrul comunei, lângă bradul de Crăciun,  aceștia au colindat iar Moșul i-a răsplătit cu cadouri. Seara s-a încheiat cu pornirea iluminatului ornamental de sărbători și a luminițelor de pe brad.

Articolul precedentSfaturi pentru evitarea atacurilor urşilor
Articolul următorÎn 6 decembrie se sărbătorește Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor