În urma ședinței de marți a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sighetu Marmației, s-a decis ca accesul în sediul Primăriei precum și în sediul celorlalte instituții subordonate este permis strict personalului angajat în timpul de desfășurare a activității de serviciu. Accesul persoanelor din afara instituției este permis prin poarta B strict la Serviciul registratură respectiv Serviciul casierie.

De asemenea se suspendă activitatea de primire în audiență. Persoanele care doresc să intre în legătură cu administrația locală sunt îndrumate să formulze cereri/reclamații/sesizări/petiții, utilizând pentru depunerea lor serviciile de corespondență electronică pe adresa de e-mail [email protected] prin poștă sau curier rapid la adresa str. Bogdan Vodă, nr. 14 sau la numarului de telefon 0262/311.300 sau 0262/315.969.
Plata impozitelor și taxelor locale se va face pe cale electronica, pe site-ul primariei, www.primaria-sighet.ro la sectiunea servicii online/ taxe și impozite sau www.ghiseul.ro .

Cererile și toate actele ce urmează a fi depuse la Direcția Venituri se trimit în original prin poștă sau curier la adresa str. Bogdan Vodă, nr. 14- Direcția Venituri, camera 10 sau scanate pe adresa de e-mail [email protected], specificând obligatoriu un numar de contact.
Pentru serviciile din cadrul Direcției de Asistență Socială cererile se vor depune la adresa de e-mail [email protected] , prin postă si curier la adresa Dragos Vodă nr. 35.
Conform art. 14 din Decretul 195/16.03.2020, se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență..

Articolul precedentSub influenţa alcoolului, a ajuns cu maşina în şanţ
Articolul următorAl doilea caz de coronavirus confirmat în Sighetu Marmației