Astăzi a început noul an universitar. Instituțiile de învățământ superior și-au deschis din nou porțile pentru studenți și masteranzi. Cu forțe proaspete și cu speranțe tinerii au intrat în sălile de curs ale făcultăților unde speră că vor fi pregătiți pentru cerințele de pe piața muncii.

La început de an universitar așteptările sunt mari și din partea cadrelor didactice  care speră că noile generații sunt dormice de învățare.

”Bine ați venit la deschiderea anului universitar 2019-2020. Ziua de azi este specială și pentru colegii mei, cadre didactice și de aceea profit de această ocazie ca să le urez success în efortul admirabil de a vă conduce spre tainele cunoașterii cu aceeași competență și profesionalism cu care au făcut-o și până acum”, a spus Petrică Pop Sitar, prorector coordonator al Centrului Universitar Nord Baia Mare.

”Orice nou început este cu emoții de aceea mă adresez în primul rând bobocilor, să aveți încredere în voi, încredere în profesorii pe care îi veți avea pentru că am întâlnit aici profesori destoinici, profesori dedicați care au dat generații și generații de profesioniști”, a precizat Vasile Moldovan, prefectul județului Maramureș.

Festivitățile de deschidere a noului an universitar au fost marcate prin sfaturi oferite de profesori tinerilor care se pregătesc pentru piața muncii.

 

 

 

 

Articolul precedentCicliştii sunt invitaţi să pedaleze pentru o familie care are mare nevoie de ajutor
Articolul următorIncident grav la Sărbătoarea Castanelor. În tânăr înarmat a amenințat că va curge mult sânge