Odată cu schimbarea sezonului au vrut şi să-şi schimbe garderoba şi să rămână cu banii în portofel. Au reuşit să facă acest lucru până la un punct, însă s-au ales cu dosar penal şi acum sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Poliţiştii au intervenit ieri, în jurul amiezii, la un centru comercial din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi că două persoane care au încercat să iasă cu bunuri dintr-un magazin fără a le achita au fost reţinute de către agentul de pază.

La faţa locului a fost identificat un băimărean şi un tânăr domiciliat în Groşi, care aveau asupra lor mai multe bunuri cu ambalaje deteriorate. Poliţiştii au constatat, din primele verificări efectuate, că cei doi au reuşit să treacă de sistemul de alarmă şi au ieşit din magazin, însă nu au scăpat de ochii agentului de pază care i-a reţinut şi a anunţat poliţia.

Partea vătămată a fost condusă la sediul poliţiei unde a depus plângere, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

foto arhiva

Articolul precedentTânăr din Giuleşti, pe numele căruia a fost emis mandat european de arestare, încarcerat de poliţişti
Articolul următorPrimării repetente! Mai sunt peste 30 de clădiri cu WC-uri în curte