Numărul persoanelor responsabile, implicate în viaţa comunităţii, este din ce în ce mai mare. În ultimul caz înregistrat de polițiști e vorba de doi băimăreni, tată și fiu. Aceștia au reținut un tânăr care distrugea oglinzile unor mașini și l-au predat oamenilor legii.

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat provoacă distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe strada George Pop de Băseşti din municipiul Baia Mare. Doi băimăreni, tată şi fiu, proprietarii  uneia dintre maşinile vizate, au intervenit şi au reuşit să-l reţină. Poliţiştii de ordine publică, ajunşi în scurt timp la faţa locului au constatat că cinci autoturisme parcate în zonă aveau oglinzile distruse. Tânărul este cercetat de poliţişti pentru distrugere. Pentru implicarea, curajul de care au dat dovadă şi pentru ajutorul dat autorităţilor, cei doi băimăreni vor fi felicitaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
Articolul precedentUn agent de vânzări a pierdut 80.000 de lei la jocuri de noroc și a încercat să însceneze furtul banilor
Articolul următor”Cămeșa de gheme”, cea de-a doua carte dedicată cămeșii maramureșene autentice