Sursa foto: arhiva Salvamont Maramureș

O nouă intervenție pentru Salvamont Maramureș. Aceștia au acționat marți seara pentru găsirea unei persoane rătăcite în zona Moisei, Dealul Jurchii. Persoana ratacită, aflata în stare fizică precară, a căzut într-o râpă.

Salvamontiștii de la Vișeu au plecat ca echipă de prim răspuns împreună cu forțe de la ISU Maramureș. Zona în care s-au desfășurat căutările a fost una dificilă. Salvamontiștilor din Vișeu li s-a alăturat și o echipă din Baia Mare formată din 5 persoane și o echipă din Cavnic formata din 4 persoane.

După aproximativ 2 ore de căutări acțiunea s-a încheiat cu succes, persoana rătăcită fiind găsită într-o râpă fătă a avea afecțiuni medicale grave.

 

”Felicitari echipei de prim răspuns formată din salvamontiștii din Vișeu , Elian, Nutu, Viorel și Cristi care împreuna cu un polițist și cu un elev de poliție au reușit pe baza informațiilor avute dar mai ales datorită cunoașterii zonei să găsească persoana într-un interval de timp extrem de scurt. Multumiri și colegilor de la Salvamont Borșa care au trimis echipa de suport pentru a ajuta la eventuale căutari amănunțite”, au precizat reprezentații Salvamont Maramureș.

În  cadrul acestei acțiuni ISU Maramureș a acordat suportul tehnic care a facilitat obținerea informațiilor necesare localizării în timp util a victimei.

 

Articolul precedentAtenționări meteorologice și pentru Maramureș
Articolul următorPreședintele CJ Maramureș, avertisment public pentru directorul SC Drumuri și Poduri SA Maramureș