Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» continuă provocarea lansată vara aceasta de a alege, din expozițiile Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», lucrări care înfățișează diverse ipostaze ale orașului nostru și să caute “echivalentul urban contemporan”.

Fotografiile „vânătorilor de peisaje citadine” sunt așteptate până vineri, 15 noiembrie.

Cei care doresc să participe la expoziție pot transmite materialele pe adresa de e-mail muzartbm@yahoo.com, pe pagina de Facebook (@MJACAMB) sau pot să o ducă tot în format electronic, la sediul muzeului, pe str. 1 Mai, nr.8.

Fotografiile și lucrările care v-au inspirat vor fi expuse la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», iar prezentarea publică este programată pentru mijlocul lunii decembrie.

Proiectul expozițional participativ Foto Safari Urban este o continuare a instalației „Centrul Artistic Baia Mare. Expoziție atemporală urbană” organizate în cadrul evenimentului Street Delivery din 30 iunie, în Parcul Scriitorilor (Cinema Dacia), Baia Mare, informează reprezentanții Muzeului.

Acesta are ca fundamentare conceptele programului de muzeografie  dezvoltat de specialistul american Nina SIMON în cadrul Muzeului de Artă și Istorie Santa Cruz, California și preluate de responsabilul marketing al muzeului în cadrul mobilității efectuate în Statele Unite ale Americii în noiembrie 2018 (organizate de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, cofinanțate de AFCN).

 

Articolul precedent50 de borșeni au donat sânge, pentru cei aflați la nevoie
Articolul următorArestat preventiv după o intervenţie a poliţiştilor maramureşeni