În perioada 22 – 25 martie 2019, la Millenium Business Center, Consiliul Județean Maramureș participă, în calitate de partener local, la Târgul de Turism al Maramureșului, organizat de Agenția Prestige Tour.

Pe lângă organizatorul evenimentului, în cadrul târgului sunt prezente agenții de turism de top din România care, timp de trei zile, vor prezenta vizitatorilor oferta turistică pregătită atât pentru perioada sărbătorilor pascale cât, dar și pentru vara anului 2019.

Consiliul Județean Maramureș este reprezentat la acest târg de membrii Biroului de Informare Turistică din cadrul Serviciului Relații Publice, iar produsele promoționale tipărite care ajută la promovarea Maramureșului ca destinație turistică sunt: ”12 motive pentru a vizita Maramureșul”, ”Maramureș – Circuitul bisericilor UNESCO”, hărți, cărți poștale. 


La deschiderea oficială a Târgului de Turism al Maramureșului au fost prezente oficialități locale și județene, dar și reprezentanții agențiilor de turism implicate în această acțiune. Aceștia au fost întâmpinați în mod tradițional, cu pâine și sare, de către reprezentanții Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”, îmbrăcați în frumosul port popular reprezentativ pentru Maramureșul Voievodal.

Despre importanța acestui târg dar și despre frumusețile județului și ale municipiului au vorbit primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, Diana Iluț, directorul Agenției Sfara Tours, Alin Rățoi, director general Prestige Tours și și Avidan Kadiroglu, administrator Prestige Tours. A fost prezent și directorul Aeroportului Internațional ”Maramureș”, Dorin Buda, dat fiind faptul că, între ofertele turistice care se prezintă în cadrul acestui târg, un mare accent se pune pe zborurile către Antalya, care vor demara în luna iunie a acestui an, de pe aeroportul din Tăuții Măgherăuș.

Articolul precedentPestă porcină africană confirmată la un mistreț 
Articolul următorPaturi pliabile donate Centrului de Tranfuzie Sanguină din Baia Mare