Oficialii campioanei României au reușit prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de trei ani cu jucătorul moldav Ovidiu Cojocaru.

Născut pe data de 19 noiembrie 1996 la Pașcani județul Iași, Ovidiu Cojocaru a început rugby-ul în 2010 la C.F.R.Pașcani. Un an mai târziu ajunge în curtea celor de la Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia, club cu care obține în stagiunea 2012-2013 un titlu de vicecampion național, la Under 17 ani. Două sezoane mai târziu recidivează cu echipa de Under 19 ani, reușind în prealabil în ediția 2013-2014 să se încunune cu primul titlu de campion național la Under 18 ani. Până la venirea sa la Baia Mare, în palmaresul lui Ovidiu Cojocaru mai figurează o medalie de aur cu echipa de rugby 7, fiind deasemenea selecționat în 2014 în reprezentativa de rugby a României Under 18 ani, cu care a și obținut un loc trei la Campionatul European găzduit de orașul polonez Poznan.
Transferat spre finalul lunii iulie 2015 la C.S.M.Știința Baia Mare Cojocaru avea să devină cel de-al patrulea pașcănean din lotul zimbrilor, după managerul echipei Teodor Buzatu, pilierul Constantin Mardare Pristaviță respectiv mijlocașul la grămadă Alexandru Neculai Pălii.
Intrat sub comanda cuplului Eugen Apjok – Vasile Lucaci, trăgătorul moldav reușește pe plan intern un titlu de campion național ediția plus trei locuri doi. Două medalii de argint obține și în Cupa României, fiind de două ori câștigător al Cupei Regelui, la care își adaugă un loc trei în stagiunea 2018.
Convocat în premieră la prima reprezentativă de galezul Lynn Howells, pe data de 1 iunie 2016, Ovidiu Cojocaru a reușit într-un interval de doar 3 ani nu mai puțin de 11 convocări.

Articolul precedentProgram de lucru cu publicul prelungit la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș
Articolul următorModul cum se desfășoară transportul masei lemnoase, în atenția factorilor responsabili