În această seară, într-o pădure dintre localitățile Rogoz și Lapușul Românesc, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Este vorba despre un pădurar, anunță Poliția Maramureș.

S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta a decedat.

Ce spun reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș? 

“Am fost sesizați cu privire la un caz de persoană găsită decedată prin împușcare.

Este vorba despre un organ silvic găsit mort. Procurorul de caz se deplasează la fața locului. Incidentul a avut loc într-o zonă montană situată între Rogoz și Băiuț.

Din primele informații, a fost vorba despre o armă de vânătoare.

Cauza a fost înregistrată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Într-o postare pe pagina de Facebook, directorul RNP Romsilva a scris următoarele ”Din păcate avem o seară tristă ! La Directia Silvică Maramureș, Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț în această seară, hoții de lemne au omorât cu violență pe pădurarul P.L.

Violența a fost extremă, astfel că nu o pot descrie ! Sunt la Maramureș, în drum spre râpa unde l-au aruncat! Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au legătura cu violență semănată in societate ! Noi facem lucruri bune: plantăm, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului pe pământ de Dumnezeu ! Ce au cu noi ? Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in ceruri !“ 

Vom reveni cu amănunte!

Articolul precedentFermierii își primesc banii de la APIA
Articolul următorACTUALIZARE/ Panică în Sighetu Marmației după ce un bărbat dubios a încercat să arunce o sticlă în căruciorul unui bebeluș