Marșul Factorilor Poștali, competiție ajunsă la a 40-a ediție, s-a desfășurat pentru prima dată în județul Maramureș. La eveniment au fost 80 participanți care au dorit să își dovedească aptitudinile sportive, dar și să contribuie la consolidarea de prietenii între factorii poștali din țară, conducere și sindicat.

Cei 80 de poştaşi din toată ţara care au participat la faza naţională a Marşului Factorilor Poştali sunt câştigătorii ediţiilor judeţene ale concursului.

”Au participat concurenți din fiecare județ al țării. Eu spun că a fost o reușită,  evenimentul a fost organizat pentru prima dată în Maramureș. Nu am avut incidente cu privire la rezultatele acestei competiții. Participanții s-au simțit bine în Maramureș. Au vizitat orașul Baia Mare și nu numai, eu zic că a fost totul bine organizat și cu rezultate bune”, a declarat Marcel Giurge, director sucursala regionala Cluj.

Concursul a fost câștigat la categoria fete de participante din județele Harghita, Bacău și Hunedoara iar la băieți câștigătorii au fost din Suceava, Sibiu și Vâlcea.

”Mioara Făcăuaru din Harghita a lua locul 1 la fete și Victor Romașcanu din Suceava a luat locul 1 la băieți. Maramureșul a avut un premiu pentru cel mai tehnic participant, Gheorghe Talpoș din Baia Mare. El este unul din concurenții foarte vechi ai acestei competiții, a fost câștigător la edițiile trecute atât la faza județeană cât și la balcaniadă”, a adăugat Marcel Giurge.

Câștigătorii vor participa la faza următoare a concursului, balcaniada.

Articolul precedentDin 9 septembrie, în școlile din Maramureș începe distribuția laptelui, cornului, merelor și biscuiților
Articolul următorCazul Vişeu „Projekt Maramureş”: tinerii erau torturaţi, sedaţi şi legaţi cu funii