Poliţiştii maramureşeni sunt sprijiniţi de patrupedul Wat atunci când acţionează pentru depistarea persoanelor cu preocupări infracţionale în domeniul contrabandei cu tutun.

Ieri după-amiază, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii băimăreni în cooperare cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, câinele poliţist s-a oprit lângă un autoturism parcat pe bulevardul Unirii din municipiu. La scurt timp a fost identificat proprietarul autoturismului, un bărbat de 41 de ani. Poliţiştii au efectuat verificări constatând că în autoturism se aflau 5000 ţigarete netimbrate în România şi aproape 50 de litri de substanţă alcoolică.

 Întrucât acesta nu a putut prezenta documente legale de provenienţă, toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articolul precedentPSD Sighetu Marmației și-a ales noua conducere. Fostul prefect, Vasile Moldovan, a fost desemnat candidat la Primăria Sighetu Marmației
Articolul următorMaramureșean reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce a încălcat ordinul de protecţie