Organizația municipală PSD Sighetu Marmației și-a ales noua conducere în prezența a 327 de delegați dintre cei 350 convocați, reconfirmându-l cu unanimitate de voturi pe Sorin Vlașin în funcția de lider politic local, iar pe fostul prefect, Vasile Moldovan, desemnându-l președinte executiv al organizației locale precum și candidat la Primăria Sighetu Marmației.

 La conferința de alegeri din Sighet a fost prezent președintele filialei județene a PSD, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest și președinte al Consiliului Județean Maramureș, alături de care s-au aflat senatorul Liviu Marian Pop, consilierii județeni Ioan Sas și Doru Orza, consilierul municipal PSD Sighetu Marmației, Eugenia Godja, președintele interimar al OFSD Maramureș, Crina Chilat, președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan, dar și mai mulți primari PSD din Maramureș.

Candidatul PSD pentru Primăria Sighet, Vasile Moldovan, a declarat că este de peste zece ani membru al formațiunii social-democrate și este mândru să fie susținut de atât de mulți membri valoroși și cetățeni ai Sighetului.

 ”Sunt un om al faptelor și am dus la bun sfârșit toate proiectele începute și asumate. Nu ne va fi ușor să convingem locuitorii Sighetului că Vasile Moldovan, alături de o echipă competentă la primărie, reprezintă soluția pentru comunitatea sigheteană. Însă împreună putem reuși, prin cele zece domenii de urmat pentru Sighet, pe care le vom prezenta în perioada următoare”, a declarat Vasile Moldovan.

 Au fost desemnați și nouă vicepreședinți. Biroul organizației PSD Sighetu Marmației a mai fost completat cu 13 membri și un trezorier, în timp ce poziția de secretar executiv a revenit Alinei Prisecaru.

 

 

Articolul precedentRezultate remarcabile la tenis pentru maramureseanca Marta Szabo
Articolul următorPatrupedul Wat alături de poliţişti în combaterea contrabandei de tutun