O sigheteancă a devenit numărul 1 în Austria, la categoria de vârstă 40+ la tenis. Este vorba despre Marta Szabo care de curând a obținut locul I la Budapesta în proba de simplu a unei importnate competiții și locul II la dublu.

Marta Szabo a început tenisul în Sighetu Marmației, la CSS, antrenor Eugen Mihaljek. Sigheteanca are în continuare o evoluție remarcabilă.

”Este vorba despre un rezultat inedit, Marta Szabo, fosta mea elevă care acum este în Austria a reușit un rezultat extraordinar. A participat la multe competiții în Austria pe care le-a câștigat și a avut și locuri pe podium. Grație acestora a obținut locul I în Austria ceea ce este desoebit. Recent a participat la campionatele internaționale ale Ungariei desfășurate la Budapesta unde a avut o evoluție foarte bună câștigând locul I la simplu și locul II la dublu”, a precizat Eugen Mihaljek, antrenor.

În perioada în care a fost legitimată la CSS Sighet, Marta Szabo a fost convocată în lotul național, a câștigat mai multe concursuri interne organizate de Federația Română de Tenis și a jucat în Divizia A la echipa CSS Phoenix.

Articolul precedentCirculatie rutiera in conditii de iarna pe drumurile din Maramures
Articolul următorPSD Sighetu Marmației și-a ales noua conducere. Fostul prefect, Vasile Moldovan, a fost desemnat candidat la Primăria Sighetu Marmației