Până în 26 octombrie naționala de rugby a României Under 20 va fi prezentă la un al doilea stagiu centralizat de pregătire găzduit de Centrul Sportiv Național Snagov. În vederile celor trei antrenori: Lasha Tavarkiladze, Adrian Costache și Răzvan Popovici sunt 35 de jucători, 18 din pachetul de înaintare plus alți 17 de pe linia de treisferturi.

Nationala de U20 a Romaniei s-a reunit în cel de-al doilea stagiu de pregătire care are loc la Centrul Sportiv Național Snagov. Staff-ul tehnic a selectionat pentru acest stagiu un număr de 35 de jucatori, 18 din pachetul de înaintare plus alți 17 jucatori de pe linia de treisferturi. Știința Petroșani și C.S.S.2 Baia Mare au la lot câte șase jucători. Trei dintre cei selecționați activează în Hexagon, în timp ce Clubul Sportiv Dinamo București, C.S.Universitatea Cluj, C.S.A.Steaua București, C.T.Dinicu Golescu și Rugby Club Bârlad (au câte doi jucători convocați.

Campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare alături Timișoara Saracens, R.C.Grivița, L.P.S.Focșani, Leeds (Anglia) și Monza (Italia) sunt cluburile cu câte un sportiv convocat. Singurul jucător convocat din lotul zimbrilor este aripa Paul Popoaia.

Articolul precedent64.413 mii lei – a doua cea mai mare sumă la nivel național a fost acodată comunităților din Maramureș de către Guvernul României
Articolul următorSe verifică autovehiculele destinate transportului public de persoane sau marfă