Opt echipe au luptat în Maramureș pentru câștigarea Trofeului ”Gheorghe Ola” – ediția 2019. Competiția a avut loc în sala de sport a Școlii ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare. Plimob Sighetu Marmației va reprezenta județul Maramureș la faza zonală a Trofeului ”Gheorghe Ola”, după ce a câștigat locul I la etapa județeană.

Toate echipele participante au primit din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș, în baza parteneriatului cu Consiliul Județean Maramureș, diplome de participare și câte cinci mingi mărimea 4. Ocupantele primelor trei locuri au fost răsplătite și cu cupe.

În urma acestor rezultate, Plimob Sighetu Marmației s-a calificat pentru etapa zonală, care va avea loc în perioada 2-4 decembrie. Județul Maramureș face parte din zona 8, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Faza finală se va derula în 16-18 decembrie. 

Ediția 2018 a interligii de iarnă Trofeul ”Gheorghe Ola” în Maramureș a fost câștigată tot de  Plimob Sighetu Marmației.

Articolul precedentCondamnat pentru camătă, încarcerat de poliţişti
Articolul următorConsiliul Județean Maramureș a alocat 70 mii lei pentru evenimentul „Comună din Maramureș – Comună înfloritoare”