Un tânăr de 23 de ani din judeţul Suceava a acroşat un poliţist de frontieră, ieri seara în jurul orei 22.00, cu un autoturism Jaguar pe raza localităţii de frontieră Paltin.

Echipajul de poliţie a încercat să-l oprească pentru un control de rutină, însă acesta a ignorat semnalele regulamentare şi a călcat pedala de acceleraţie a autoturismului înmatriculat în Marea Britanie acroşându-l pe poliţistul de frontieră.

Imediat, la fața locului a fost solicitată o ambulanță, acesta fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.În momentul de față este în afara oricărui pericol.

Bolidul de lux condus de tânăr a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma în judeţul Suceava. În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate.

Tânărul fost depistat de către un echipaj al poliției de frontieră în timp ce se deplasa cu un alt autoturism având calitatea de pasager.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, persoana în cauză fiind reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, suspectul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestarea preventivă.

 

Articolul precedentVacanţa în siguranţă, prioritatea jandarmilor maramureşeni
Articolul următor10 curți și anexe gospodărești inundate la Desești