În această dimineață, cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră, organizată de polițiștii Serviciului Rutier, un echipaj de poliție a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală admisă, pe D.N.18, la intrarea în comuna Vadu Izei. Șoferul nu a oprit când i s-au făcut semnalele regulamentare și l-a accidentat pe polițist.

La scurt timp de la producerea accidentului  șoferul a fost identificat, este vorba despre un bărbat de 38 de ani, domiciliat în Berbești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma leziunilor suferite, polițistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale.

”La ora 10:30 ne-a fost adus un pacient în vârstă de 44 de ani, pieton implicat în accident rutier prezentând multiple contuzii, contuzii de ambe coate, contuzie de gleză dreaptă și contuzie de coapsă stângă și o fractură cominutivă de ambe oase de gamba stângă. Datorită înțelegerii între casele de asigurări de sănătate va fi trimis la Spitalul Județean din Baia Mare pentru rezolvarea chirurgicală a fracturii gambei. Este stabil, nu are leziuni toracice, abdominale sau cerebrale care să îi pună viața în pericol în viitorul imediat”, a declarat Gelu Moyș, medic specialist CPU Sighet.

Șoferul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările continuă, urmând ca în funcție de cele constatate să fie propuse măsuri legale.

 

Știre în curs de actualizare

Articolul precedentFără apă potabilă la robinete
Articolul următorPatru zile de caniculă!