Activităţile specifice de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii din Coltău cu privire la un furt au dus la identificarea a doi tineri din localitate, bănuiţi de comiterea faptei.

 În fapt, furtul s-a comis în cursul unei nopţi de la finalul anului trecut. Primele verificări ale poliţiştilor au relevat că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în curtea unui imobil unde funcţionează un atelier auto, de unde au sustras mai multe componente şi piese auto. Prejudiciul a fost estimat la valoare de 6 500 de lei.

Imediat de la sesizarea faptei, poliţiştii au întocmit dosar penal şi în cadrul activităţilor desfăşurate au găsit şi restituit proprietarului aproximativ 90% din bunurile sustrase. În urma extinderii cercetărilor, ieri, 24 februarie, au fost identificaţi cei doi tineri, din localitate, bănuiţi de comiterea faptei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

 

Articolul precedentPERCHEZIȚII: Grupare specializată în evaziune fiscală în domeniul comerțului cu autoturisme second-hand, destructurată
Articolul următorŞi fetele se aleg cu dosare penale … câteodată