Ieri, la ora 19.55, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Bogdan Vodă, au oprit pentru control, un autoturism care circula spre centrul localităţii Ieud. Poliţiştii au identificat la volanul autoturismului, o tânără de 27 de ani din Ieud, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere de nicio categorie de vehicule.

Tot aseară, la ora 22.35, poliţiştii din Şomcuta Mare, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.J. 108E, pe raza localitaţii Mireşu Mare, au oprit pentru control un autoturism la volanul cărui se afla o altă tânără. În urma solicitării documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat că acesta, este din Remeţi pe Someş, are 24 de ani şi nu are drept de a conduce,  permisul său de conducere fiind suspendat.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Articolul precedentPoliţiştii din Coltău au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea unui furt
Articolul următorAţi văzut-o? Poliţiştii maramureşeni continuă activităţile de căutare a unei tinere din Vişeu de Sus, dispărută în urmă cu 13 ani