Pompierii maramureșeni au lichidat 5 incendii, la sfârșitul săptămânii trecute.   

Vineri, 23 noiembrie, militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe. Focul a distrus pereții din lemn, electrocasnice, obiecte de mobilier și îmbrăcăminte. Tot pompierii vișeuani, alături de pompierii voluntari din Poienile de sub Munte, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la un utilaj forestier. Focul a distrus elementele combustibile ale utilajului.

Duminică, 25 noiembrie, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului. Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu pornit cel mai probabil din cauza unui horn supraîncălzit. Incendiul a cuprins acoperișul unei case, iar din cauza faptului că în imediata apropiere a casei se afla altă casă, focul a cuprins și acoperișul acesteia. Apelul care  anunța incendiul a fost făcut la ora 17.11, iar pompierii au ajuns, cu prima autospecială, la locul intervenției la ora 17.15. În următoarele 5 minute au sosit încă trei autospeciale. Intervenția pompierilor băimăreni a durat mai bine de o ora jumătate. Flăcările au distrus 100 de metri pătrați din acoperișul unei case și 200 de metri pătrați din acoperișul celeilalte case.

Cea din urmă intervenție a pompierilor maramureșeni a fost pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Hovrila. Pompierii șomcuteni au lichidat un incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Focul a distrus circa 1 metru pătrat de perete din lemn.

Articolul precedent1.650.000 lei de la bugetul local și 50.000 lei din bugetul județului pentru ”Iarna Băimăreană”
Articolul următorUn nou tour-operator lansează zboruri charter spre Antalya de pe Aeroportul ”Maramureș”