Un nou tour-operator lansează zboruri charter spre Antalya de pe Aeroportul ”Maramureș”. ”Prestige Tours” este al treilea turoperator care azi a anunțat oficial, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea de curse charter către Antalya, cu plecare de pe Aeroportul din Tăuții Măgherăuș.

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, care va avea o capacitate de 216 de locuri. Zborurile vor începe la 1 iunie și vor fi operate până în 21 septembrie 2019, având frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă. Pe parcursul fiecărui zbor, turiștii vor avea la dispoziție catering inclus, iar turiștii care își vor achiziționa pachete turistice în perioada noiembrie – martie 2019 vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%.

Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Baia Mare și din țară, Prestige Tours fiind un tour-operator 100%, care își valorifica produsele, exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2019 și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare.

 

Articolul precedentPompierii maramureșeni au lichidat, în week-end, cinci incendii
Articolul următorConsilierii județeni maramureșeni sunt convocați la ședința lunară