Pompierii militari maramureșeni au lucrat la foc continuu în intervalul 15.08-19.08.2018. Militarii au lichidat în acest interval mai multe incendii izbucnite la vegetație uscată, în urma cărora au ars peste 60 de hectare de vegetație. Localitățile în care pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație sunt: Baia Mare, Tăuții de Sus, Tăuții Măgherăuș, Baia Sprie și Mireșu Mare.

Miercuri, 15.08., militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit în localitatea Fânațe pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazine. În urma incendiului a ars anexa gospodărească în proporție de 80% și circa 2 metri cubi de lemn de foc.

Joi, 16.08, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătoare. Focul a distrus aproximativ 6 metri pătrați din afumătoare.

Sâmbătă, 18.08., pompierii vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Flăcările au mistuit circa 200 de metri pătrați din acoperișul casei și aproximativ 5 tone de fân depozitate în podul casei.

Articolul precedentZimbri ratează în premieră finala Cupei Regelui
Articolul următorUn cetățean din Kazahstan, oprit la frontiera de nord a țării