Se caută medici la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. La începutul lunii februarie au fost scoase la concurs 11 posturi vacante de medici de diferite specializări.

Au fost scoase la concurs trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de Urgență la compartimentul Primiri Urgențe, două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI la secția ATI, trei posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Psihiatrie la secția Psihiatrie 1 bărbați, un post cu normă întragă de medic specialist confirmat în specializarea Pediatrie la secția Pediatrie, un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie-imagistică medicală pentru Laboratorul de Radiologică și imagistică medicală și un post cu normă întreagă de medic rezident confirmat în specialitatea medicină internă la secția Medicină internă.

Înscrierea la concurs se face la sediul unității în 15 zile de la publicarea anunțului. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului.

Ce documente sunt necesare pentru dosarul de înscriere dar și când va avea loc concursul pentru posturile vacante aflați de pe site-ul Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Articolul precedentUn tânăr s-a urcat pe un turn și a amenințat că se sinucide
Articolul următorMăsuri pentru reabilitarea bisericii din Buteasa